+sahabat+

sibuk...

Salam,

Mesti korang bosan sebab Nuyu selalu bagi alasan sibuk kan? serius memang sibuk sangat2... Start dari awal bulan hari tu sampai la sekarang ni memang Nuyu banyak kerja...tambahan pula start dari 10hb sampai 14hb Julai itu hari ada 2 orang bos Nuyu dari HQ datang buat operasi dekat Kawasan Kemaman nie. Mesti lah korang tau Nuyu kerja apa kan? Ke korang xtau? bagi korang yang tak tahu,nanti2 lah Nuyu cerita tugas2 Nuyu nie.Hehehe. So,kaorang rindu Nuyu x? ke Korang x rase pape pun? sedih nye :( huhuhu Insyaallah Nuyu akan update blog Nuyu lepas ni. Tapi x janji lah :)
Have a nice day!

P/s : Thanks to en.Honey sebab remind dekat Nuyu supaya update blog ni. Rindu Kamu juga. :)

2 ulasan:

  1. tau takpe.. nuyu kan dulu sll komen.. dah lama tak komen.. hilang camtu je

    BalasPadam

kata kata anda mengembirakan saya kerana saya tau ada orang baca entry ini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...