+sahabat+

Lunch hari ini

Pernah tak korang tiba2 rasa bosan nak makan nasi?
Ada akak kat ofis Nuyu ni kata,kalau rasa macam tu maksudnya orang tu nak mati.
Tak baik kan?
Hari ni Nuyu nak share dengan korang,apa yang Nuyu lunch hari ini.
Lunch Nuyu hari ini ialah....
DURIAN.
Memang betul diet ni.
Nuyu kalau dapat mkn durian,memang tak ingat dunia!
Sempat En.Honey ingatkan Nuyu,jangan makan banyak sangat,nanti panas.
( Ye sayang,saya ingat pesan kamu, )
Jom enjoy beberapa gambar yang Nuyu sempat snap :-

Ofis kami semua pompuan..kena gagah la :)

Kak Sar :)

Kak za (bj putih) yang sponsor durian nih. Kak jue tukang bukak :)

Tuan Punya Blog yang cute cantik
Banyak jugak makan.
Lepas makan tu Nuyu pergi bank,rasa macam lapar pulak.
Singgah caltex beli ni :-
Kalau En.Honey tau Nuyu makan ni confirm kena bebel.huhu
See? Kalau hari2 Nuyu makan macam ni memang Nuyu akan kurus kerempeng haha.
:)

7 ulasan:

  1. wahhahha..siap bersila..khalis bet takde sorangpun yang bersila tue adalah bos..betul tak?

    BalasPadam
  2. Makan secara berjemaah tu yg lagi sedap tu kan?

    BalasPadam
  3. Khalis~gmbr 1st yg pakai tudung merah tu bos :)

    BalasPadam
  4. wahhh sedapnya...nak jugak... teringin nih

    BalasPadam
  5. kasut pink~semangat nk mkn hehe
    ticer~jujum Nuyu blnje :)

    BalasPadam
  6. so tempting~
    nak durian 7 lori..>__<

    BalasPadam
  7. baa~ CAK!!

    euww~ kentut busuk!! haha

    BalasPadam

kata kata anda mengembirakan saya kerana saya tau ada orang baca entry ini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...