+sahabat+

sampai cerah makan duit

Korang ingat lagi tak pasal duit Nuyu kena telan dekat bank hari tu?
Kalau korang lupa boleh tengok SINI
Semalam benda tu jadi pulak sekali lagi!
Nuyu nak bayar kad kredit ( bukan Nuyu punya.haha ),
dah masukkan duit kat dalam mesin cash deposit tu tiba-tiba transaksi rejected!
Dah la rejected,duit kena telan pulak!
Sakitnya hati!!!
Macam mana la selalu je jadi macam tu.
Nasib baik sikit je tau.
Kalau banyak macam hari tu,memang Nuyu pergi maki bebel je dekat bank tu.
Tak faham la kenapa kesilapan yang sama berlaku berulang kali.
Bayangkan kalau jadi dekat orang yang betul betul memerlukan duit,tak ke kesian?
Nuyu harap bank tu akan ambil tindakan yang segera untuk menangani masalah ini.
Ok.Enough.
Psstt~ Ahad ni kena pi buat report pulak dekat bank tu.Sangat malas.

8 ulasan:

  1. Kesian Nuyu ..dugaan tu ~
    sabar ye
    =)

    BalasPadam
  2. hhahaaha... sabor2..... jgn marah ea... nanti x comel...

    BalasPadam
  3. bank mana 2?? huhu slalu gak p kat CDM 2

    BalasPadam
  4. mujur sikit..kalau banyak..nak tak nak kena repot tau

    Blog terbaik

    Kenangan lahir 80-an

    Ada apa dengan dara

    khalis datang ziarah di sini

    BalasPadam
  5. nasib den xpernah lagi menghadapi situasi macam tu
    risau kalau kena
    satu hal plak nak gi Bank balik kan

    P/S : Kepada Blogger - Blogger Sekalian...Saya Nak Minta Tolong Jawab Online Survey Nih... (^_^)Y

    BalasPadam
  6. ke hang slh transaksi kot...xkn la asek kne telan je..xkn la bank bole detect hang byk duit plk hahaha

    BalasPadam
  7. bahaya ni... nti try transfer duit.. kan senang... hehe

    BalasPadam

kata kata anda mengembirakan saya kerana saya tau ada orang baca entry ini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...