+sahabat+

Macam ni ke nak jaga remote?haha

Err nampaknya blog Nuyu dah tak suci neh
Masa surf tenet malam tadi tiba-tiba jumpa gambar ni
Macam tak ada cara lain nk jaga remote
Hahhahaha

Taraa...dah siap.
Hahhahaha

8 ulasan:

  1. eiii geli plak, IEB dah kawin pun geli ngan bender yang geli nak sebut tu. ekekkee

    BalasPadam
  2. ada ker mcm ni..aya macam2 la

    BalasPadam
  3. erk. die guna kondom ke tu ???

    BalasPadam
  4. amende la nuyu nie..malu tau orang dah kawen tengok..wahahaha.. sudah pandai sekarang ekk

    hottest entry di blog khalis :
    Ada apa dengan DARA

    BalasPadam

kata kata anda mengembirakan saya kerana saya tau ada orang baca entry ini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...