+sahabat+

jom tengok ni : kreatifnya lah dia orang ni,guna kertas pun jadi.

Hari ni Nuyu nak share kekreatifan(betul ke eja ni) manusia mengunakan kertas.
Macam-macam bakat yang tuhan kurniakan dekat diorang kan?
walaupun Nuyu ambik subjek seni masa SPM dulu,Nuyu pun x seni macam dia orang ni.
Apa-apa pun,jom enjoy!

















Kalau Nuyu dikurniakan bakat macam ni,memang hebat ah :) Alhamdulillah

7 ulasan:

  1. kreatif gile... orang luar je suka amik art n craft.. orang kita pandang seni tu lekeh sangat.. padahal amik seni tu boleh buat otak kita berfikir secara kreatif...

    BalasPadam
  2. suka la camne die wat rumah tue kan? gile mantop cara potong.. cun ahh

    latest entry di blog khalis : Khalis kena saman JPJ pagi ni

    BalasPadam
  3. org sane kretip giler kan?hehe

    BalasPadam
  4. pergh..pandai giler dorang bwat..

    BalasPadam

kata kata anda mengembirakan saya kerana saya tau ada orang baca entry ini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...