+sahabat+

::saya dh blh berbelog di rumah::

Tajuk tak boleh blah.haha
Tadi masa jalan-jalan terfikir pulak nak bela Broad.
Sebenarnya niat tu dah ada lama,tapi baru hari ini terlaksana.
Sebelum ni pun survey dulu produk mana yang bagus.
Sebelum ni nak langan Streamix tapi port kat sini penuh la pulak.
Beberapa hari lepas ada cuba P1Max,tapi mungkin rezeki tak menyebelahi,
tak boleh pakai pulak sebab tak de line kat sini.
(beci betul,macam la aku duduk kat hutan)
Bila dah fikir semasak-masaknya,
.
.
.
.
.
.

taraaaa



Celcom broadband.
Daftar Rm100,
Monthly Rm48
( 3bulan pertama Rm38 )
Ahhahahahhahahahhahahahahahha
( kalau line lembab mmg aku bako...bako..ahahhahaha )

7 ulasan:

  1. jgn marah kalau khalis marah..minggu nie kompom sayang sbb dalam warranti kelajuan die mmg tak terjejas.. kalau 2 minggu lagik kompom bako..hehe

    BalasPadam
  2. ahahahha Nuyu tau tu...ni pun gn dekat umah yer...kalau dekat ofis pakai WIFI. hehe

    BalasPadam
  3. Kalau line lambap , mahu bakar ?
    hehe .sabar2 ..

    BalasPadam
  4. nelly: hahhaahaha bakor bakor

    BalasPadam
  5. nnt nk bako kabo neh..nk g amik dan selamatkan dulu

    BalasPadam

kata kata anda mengembirakan saya kerana saya tau ada orang baca entry ini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...