+sahabat+

"Saya nak join bloglist Nelly The Strange"

Assalamualaikum
Hari Nuyu tension kerja
Keluar pergi makan dengan sweetie
Masuk office,tengok dekat blog kak jannah Nuyu kena tagged!
Thanks dear!
Ni banner tuan yang buat contest tu
ganas jer nampak kan
Nelly ni cute jugak kan?
Nuyu rasa blog Nuyu ni Nelly boleh masukkan dekat list sempoi
Now Nuyu nak tagged dekat 3 orang kawan Nuyu :
dan
 
Korang teringin nak join jugak?
Klik SINI

DONE!

klik-klik

4 ulasan:

  1. nuyu.. terima kasih nuyuuu.....

    BalasPadam
  2. sama2 kaseh abg cekodok! haha

    BalasPadam
  3. Terima kasih sudi join..
    =)


    Kamu juga kiut .
    =)

    BalasPadam
  4. khalis tak buat lagik nie..hgehe..jgn marah aaa

    BalasPadam

kata kata anda mengembirakan saya kerana saya tau ada orang baca entry ini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...